Πολιτική Επιστροφών

Διαβάστε παρακάτω την πολιτική επιστροφών του καταστήματος , καθώς και πως θα εξυπηρετηθείτε άμεσα σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος σας!

Συνοπτικά :

Ως πελάτης έχετε προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσετε, αν έχετε κάνει αγορές εξ αποστάσεως, χωρίς να αναφέρετε τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη αποστολής του προϊόντος. To κατάστημα GadgetMart.gr οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί.

Προϋποθέσεις Υπαναχώρησης :

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι:

 • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα.
 • Όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία -π.χ. εύθραυστα προϊόντα- θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.
 • Ακόμη, για τα είδη που περιλαμβάνουν ειδικότερη συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή και φθαρεί η συσκευασία τους
 • Να μην έχει γίνει αγορά με την επιλογή τιμολογίου καθώς η υπαναχώρηση δεν είναι εφικτή.

Για την αγορά οποιονδήποτε προϊόντων από το κατάστημα μας ο πελάτης υποχρεούται πρώτα να λάβει γνώση των όρων των παραπάνω και να δηλώσει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της.

Φόρμα Επιστροφής Προιόντων / Υπαναχώρησης :

 • Κάθε επιστροφή προϊόντος είτε για έλεγχο , χρήση εγγύησης ή υπαναχώρησης θα πρέπει υποχρεωτικά να καταγράφετε στο σύστημα μας.
 • Για οποιαδήποτε επιστροφή αφορά χρήση εγγύησης παρακαλούμε πριν τη συμπλήρωση της φόρμας καθώς και την αποστολή του προϊόντος στην έδρα μας διαβάστε εδώ και σιγουρευτείτε ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να αποφύγετε οποιαδήποτε χρονοβόρα καθυστέρηση .
 • Αφού συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής όπου θα καταγραφεί το αίτημα σας παρακαλούμε στείλτε μας με ACS με χρήση του δικού μας κωδικού το προϊόν στην διεύθυνση : Ζεας και Ποσειδώνος 20 στην επωνυμία KED Services M IKE
 • ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να είναι σε έξτρα χάρτινη συσκευασία μαζί με προστατευτικό air bubble όπως σας αποστέλλουμε την αρχική αποστολή με όλα τα παρελκόμενα συνοδευόμενο με το πρωτότυπο παραστατικό που λάβατε αρχικά.

Η Παρακάτω φόρμα επιστροφής είναι διασυνδεμένη με το τεχνικό μας τμήμα καθώς και το λογιστήριο της εταιρείας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.


  Επώνυμο
  Τηλέφωνο
  Email
  Αριθμός Παραγγελίας
  Το προϊόν έχει ανοιχθεί;
  Περιγραφή Επιστροφής

  Χρειάζεστε Βοήθεια ;

  Ακολουθείτε μας :